SkySauna

Original SkySauna on auki 1.6.2020 alkaen.

Original SkySaunassa yhdistyy mahtavalla merinäköalalla varustettu sauna 40 metrin korkeudessa ja maatasolla sijaitseva rentouttava HotSpring-ulkoporeallas. Saunaelämys tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia Helsingin kauniista merellisistä maisemista, rentoutua hierovassa porealtaassa sekä nauttia virvokkeita hyvässä seurassa.

Saunaelämyksen voi vuokrata maksimissaan 15:lle henkilölle. Ainutlaatuiseen saunagondoliin mahtuu samanaikaisesti 4-5 henkilöä, ja osan saunoessa voivat loput ryhmästä oleskella porealtaassa, yksityisessä loungessa tai terassilla. Ryhmän kesken voidaan saunojia vaihdella toiveiden mukaan vaikka jopa joka toinen kierros, eli noin 5-7 minuutin välein, tai kuinka usein halutaan. Porealtaassa voi olostaan nauttia kerrallaan enintään 10 henkilöä.

Original SkySauna sopii erityisesti erilaisiin virkistystilaisuuksiin ja juhliin, kuten polttareihin, synttäreihin, yritysten tyky-päiviin tai vaikkapa kaveriporukan illanistujaisiin!

SkySauna palvelee SkyWheelin aukioloaikojen puitteissa, tarkista päivitetyt aukiolot SkyWheelin nettisivuilta.

Huom. Olemme rajoittaneet ryhmien maksimikoon toistaiseksi 10:een henkeen.

Paketit

Original SkySauna -elämyksen hinta 1-4 hengelle on alkaen 240 € / tunti, lisätunnit tarjoamme puoleen hintaan. Ryhmän ollessa tätä suurempi, maksavat lisäosallistujat 30 € / henkilö. Elämykseen sisältyy kaksi juomaa yhtä henkilöä ja tuntia kohden. Juomapaketti voidaan valita olemassa olevista paketeista tai räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjolla on sekä alkoholillisia että alkoholittomia vaihtoehtoja. Myös pyyhkeet kuuluvat hintaan, kylpytakit ja sandaalit ovat saatavilla lisämaksusta. Myös muita lisäpalveluja on saatavilla.

Huomioittehan, että omien alkoholituotteiden nauttiminen alueella on kiellettyä.

Elämyksen ikäraja on 18 vuotta. 

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä löydät täältä tai PDF-muodossa FAQ - Original SkySauna FIN.pdf

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Varaukset

Tehdäksesi varauksen ja saadaksesi lisätietoja, soita numeroon +358 404 804 604.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@skysauna.fi tai tehdä varauksen alla olevan varausjärjestelmän kautta.

SkySauna on avoinna huhtikuusta joulukuuhun. Kylmimmät kuukaudet olemme sään takia suljettu.

Contact

SkyWheel Helsinki 
Katajanokanlaituri 2
00160 Helsinki
Finland
info@skysauna.fi
+358 404 804 604